Mega Filter PRO

 • Cena
  € -
 • Uporabno do
 • Občutljivost (ISO)
 • Format/Št.posnetkov
 • Vrsta / tip
 • Proizvajalec
 • Stanje zaloge
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Kategorije
Analogna fotografija

Kategorija "Analogna fotografija" obsega različne izdelke in opremo, povezano z uporabo tradicionalne analogne fotografije. Ta kategorija vključuje:

 1. Barvni in Črno-Beli Filmi: Ponuja raznoliko izbiro barvnih in črno-belih filmov v različnih formatih (35 mm, srednji format, veliki format) ter občutljivostih. Filmi so bistveni za zajemanje svetlobe in ustvarjanje osnove za analogne posnetke.

 2. Oprema za Foto Temnico in Razvijanje Filmov: Vključuje kemikalije, posode, termometre in druge pripomočke, potrebne za razvijanje filmov v temnici. To omogoča obdelavo filmov brez izpostavljenosti svetlobi.

 3. Skenerji za Negative, Diapozitive in Fotografije: Skenerji omogočajo pretvorbo analognih negativov, diapozitivov in fotografij v digitalno obliko. To je koristno za arhiviranje, deljenje in obdelavo starih analognih posnetkov.

 4. Pripomočki za Obdelavo in Slikanje: Vključujejo različne pripomočke, kot so pincete, podstavki za sušenje filmov, rokavice in drugi pripomočki za rokovanje s filmskim materialom.

 5. Oprema za Izdelavo Slik: Vključuje različne pripomočke, kot so razvijalci, fiksirji, pralne posode in sušilni stojali, ki omogočajo ustvarjanje fizičnih tiskov iz negativov.

 6. Kemikalije za Obdelavo: Različne kemikalije, kot so razvijalci, fiksirji in pospeševalci, ki so potrebne za pravilno obdelavo filmov in izdelavo slik.

Kategorija "Analogna fotografija" omogoča ljubiteljem tradicionalne fotografije, da ohranjajo in razvijajo svoje spretnosti ter ustvarjajo edinstvene posnetke z uporabo klasičnih tehnik in opreme.

-7%
-12%
-16%
Prikazujem 1 od 20 do 29 (2 strani)