Proizvajalec: OP Tech
Šifra: D-410025
MPN: OP/TECH9001142
EAN: 0711554901421
Nagradne točke: 1
Zaloga: Dobava 5 - 10 dni
16.40€
Brez DDV: 13.44€
Obvesti me, ko pride izdelek na zalogo:

Količina

Protidežna zaščita 1x2 OP Tech Rain-Sleeve Flash OP/TECH9001142

Protidežna zaščita 1x2 OP Tech Rain-Sleeve Flash OP/TECH9001142

  • RAINSLEEVE™ podjetja OP/TECH USA je obvezen dodatek za navdušene fotografe na prostem, saj ponuja zaščito pred elementi, ki se enostavno prilega v žep ali torbo za fotoaparat.
  • Odlikuje ga edinstvena odprtina za okular, ki se prilagaja večini iskal fotoaparatov in omogoča kompozicijo posnetkov skozi objektiv fotoaparata, ne skozi plastiko. Vse kontrole kamere in objektiva so zlahka vidne in upravljane prek RAINSLEEVE™. Uporablja se lahko ročno ali na stojalu.
  • Če fotografirate z dolgim ​​objektivom, lahko nastavek za stojalo pritrdite neposredno skozi upogljivo plastiko. Če fotografirate z ovratnim trakom OP/TECH USA, preprosto pritrdite hitre povezave neposredno skozi upogljivo plastiko.
  • RAINSLEEVE™– FLASH ponuja enake odlične lastnosti kot originalni RAINSLEEVE™, vendar lahko sprejme bliskavico, nameščeno na nastavek fotoaparata. Učinkovito ščiti fotoaparat, objektiv in bliskavico pred elementi in se enostavno prilega v žep ali torbo za fotoaparat. Ima tudi edinstveno odprtino za okular, ki se prilagaja večini iskal fotoaparatov in omogoča kompozicijo posnetkov skozi objektiv fotoaparata, ne skozi plastiko.
  • Vse kontrole kamere, leče in bliskavice so zlahka vidne in upravljane prek RAINSLEEVE™– FLASH. Ohišje z vrvico je primerno za katero koli lečo s premerom do sedem palcev (17,8 cm) in dolžino do 14 palcev (35,6 cm). RAINSLEEVE™– FLASH je priročno zapakiran z dvema na vrečko in je odličen način, da zagotovite zaščito fotoaparata in bliskavice v kakršnem koli nepričakovanem vremenu.
Tehnični podatki
Barva Prozorna
Material Plastika

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: protidežna, zaščita, 1x2, tech, rain-sleeve, flash, op/tech9001142

Drugi so kupili tudi