Mega Filter PRO

 • Cena
  € -
 • Velikost fotografije
 • Mere (Š/V)
 • Material
 • Barva
 • Montaža na steno
 • Stojalo
 • Material
 • Proizvajalec
 • Stanje zaloge
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Kategorije
Foto okvirji

Kategorija "Okvirji za slike" ponuja široko paleto okvirov, namenjenih shranjevanju in prikazovanju fotografij. Ti okvirji prihajajo v različnih dimenzijah, formatih in velikostih, da bi zadovoljili raznolike preference. Ponujajo različne materiale, vrste stekel in lahko sprejemajo različno število fotografij. Ta kategorija vključuje:

 1. Različne Dimenzije in Formati: Okvirji za slike so na voljo v različnih dimenzijah, od majhnih velikosti za mize do večjih formatov za obešanje na stene. Prilagojeni so standardnim dimenzijam fotografij, kot so 10x15 cm, 13x18 cm, 20x25 cm, pa tudi kvadratni formati in panoramske velikosti.

 2. Materiali: Okvirji so izdelani iz različnih materialov, vključno z lesom, kovino, plastiko in celo okolju prijaznimi možnostmi. Vsak material dodaja poseben estetski dotik pri prikazu fotografij.

 3. Vrste Stekel: Okvirji lahko vsebujejo različne vrste stekla ali prozornih materialov, kot so običajno steklo, steklo proti bleščanju, akril ali steklo s UV-zaščito. Te izbire vplivajo na jasnost, odsev in zaščito fotografij.

 4. Okvirji za Več Fotografij: Nekateri okvirji so zasnovani za sprejemanje več fotografij v enem okvirju. Ti kolažni okvirji omogočajo ustvarjalne postavitve različnih slik, ki omogočajo pripovedovanje zgodbe skozi slike.

 5. Kompleti Okvirov in Kolaži: Ti kompleti vključujejo več okvirjev, ki se lahko obesijo skupaj kot celosten prikaz. Kolažni okvirji imajo edinstvene postavitve za prikaz več slik na urejen način.

 6. Škatle z Globino in Prikazovalniki: Ti okviri imajo dodatno globino, da sprejmejo tridimenzionalne predmete ali stvari poleg fotografij. Dodajo globino in dimenzijo prikazu.

 7. Prilagajanje: Nekateri okvirji se lahko prilagajajo s podlogami (kartonom ali paspartujem) okoli fotografije, kar dodaja umetniški dotik in izboljšuje vizualno privlačnost.

 8. Okvirji za Enosmerno in Dvosmerno Prikazovanje: Okviri so lahko zasnovani za enosmerno ali dvosmerno prikazovanje, kar omogoča ogled fotografij iz več kot enega kota.

 9. Plavajoči Okviri: Ti okviri ustvarjajo iluzijo, da je fotografija v okvirju viseča, kar doda sodoben in edinstven dotik.

Raznolikost znotraj kategorije "Okvirji za slike" zagotavlja, da lahko posamezniki najdejo okvirje, ki popolnoma ustrezajo njihovim fotografijam, notranji opremi in osebnim preferencam. Od tradicionalnih oblik do sodobnih inovacij so ti okviri zasnovani za čudovit prikaz dragocenih spominov.

Prikazujem 1 od 20 do 62 (4 strani)